Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Cleanser Rosacea Acné

CLEANSER ROSACEA ACNE

29,50

DemoDerm is goed nieuws. Voor iedereen die lijdt onder de verschijnselen van puistjes en een rode gevoelige huid. En voor al diegenen bij wie tot nu toe werkelijk niets hielp. 

DemoDerm: cosmetische versie van ZZ Cream. Internationaal is DemoDerm bekend als ZZ Cream, een product ontwikkeld op basis van het recept van de Chinese professor Zhao ZhongZhou. De crème is al meer dan 50 jaar een recept voor een uiterlijk in zijn pure, schone oorsprong. 

DemoDerm bevat geen toxische stoffen, hormonen of antibiotica, terwijl het de werking van ZZ Cream behoudt. East meets west op zijn best!

Ingrediënten: Aqua, Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, Glycerol, Stearic Acid, Zinc Oxide, Sulfur, Isopropyl Mristate, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Menthol, Sorbitan Stearate, Polysorbate 80, Wheat Germ Oil, Salicylic Acid, Sodium Hypochlorite, Sodium Lauryl Sulfate.

Wat zijn de werkzame bestanddelen?  Zwavel en zinkoxide.

Hoe veilig is DemoDerm? DemoDerm is uitvoerig getest en 100% veilig bevonden. De crème voldoet aan alle Europese richtlijnen voor de cosmetische markt. DemoDerm bevat geen toxische stoffen en geen toevoegingen zoals antibiotica of hormonen.

Gebruik je DemoDerm voor het eerst? Test dan voor alle zekerheid met een klein beetje crème op je arm. 

Voor wie is DemoDerm geschikt? De crème is geschikt voor iedereen ouder dan drie jaar. Let op! Niet gebruiken bij zwavel-allergie.

Hoe zit het met gebruik van DemoDerm tijdens zwangerschap of lactatie? Er zijn geen studies over gebruik van de crème tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Hoewel er tot nu toe geen gevallen bekend zijn van een schadelijke werking in die periodes, raden we het gebruik van DemoDerm af tijdens zwangerschap of lactatie.

Hoe werkt DemoDerm? DemoDerm pakt o.a. de demodex mijt aan die mede verantwoodelijk is voor de symptomen. 

Wanneer gaat het werken? Daar kunnen we kort over zijn: onmiddellijk.

Kan ik iets doen om de werking te versterken? Jazeker! Neem zelf ook je verantwoordelijkheid en help DemoDerm een handje mee door gezond te leven. Je weet wel: goede voeding, voldoende slaap en beweging, stress zoveel mogelijk vermijden. 

Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie? Uiterlijk na een week of 2. Houd er wel rekening mee dat de verschijnselen in eerste instantie toenemen. 

Helpt DemoDerm ook tegen grove poriën? Zeker. Gebruikers rapporteren dat de huid over het algemeen niet alleen rustiger, maar ook veel egaler oogt. 

Gebruik ik de crème alleen op de aangedane huid, of op het hele gezicht? DemoDerm is geen huis-tuin-en -keuken huidverzorgingsproduct, maar bestrijdt symptomen. Breng de crème daarom uitsluitend (dun!) aan op de aangedane plekken. 

Kan ik DemoDerm gebruiken in combinatie met zonnecrème? Geen probleem. Wees desondanks voorzichtig met de volle zon in je gezicht. 


Privacy | Algemene voorwaarden | Contact
LEVERBAAR VANAF 1 MAART
Binnenkort: 
- Nieuwe naam
- Nieuwe verpakking
- Vertrouwde formule 
én ALTIJD voorraad